Skovrejsning bøgeskov
Skovrejsning af ellesump
Skovrejsning set fra oven
naturbillede

Skovrejsning skaber unik natur

Jeg hjælper jer med skovrejsningtilskuddet | Mere end 25 års erfaring |
Skræddersyet løsninger | Bæredygtighed i fokus

Få et gratis arealtjek nu

Skovrejsning skaber unik natur

Jeg har aldrig oplevet en kunde fortryde, at de plantede skov. Som en af mine kunder, Claus Bay, fortalte mig forleden: ”Det er de bedste penge jeg nogensinde har brugt!” I skoven finder vi ro. I skoven er der stille, der er kun naturens egne lyde, og det er der, vi finder os selv.

Børn der går i skovbørnehave er de mest robuste børn. De gode oplevelser og robustheden, som vi kan give børnene, er afgørende for dem senere i livet, det gør dem ganske enkelt bedre rustet til at håndtere kriser.

De seneste forskningsresultatet viser, at erfaringer lagres såvel i krop som i hjerne. Det er blandt andet derfor, at genoptræning i naturen er langt mere effektiv, end genoptræning på klinikken. Lærer vi børnene om naturen, lærer de også at holde af den, og de lærer at passe på den. Hvis du ikke selv har børn, så er verden fuld af børn, der kan bruge den skov, du planter på din ejendom, og som vil stå i mange generationer.

25 års erfaring

Opfyld din drøm om skovrejsning

Jeg synes, at det er lige så spændende at plante skov i dag som for 30 år siden, hvor jeg plantede min første skov i Irland.

Der er mange ting at være opmærksom på, når man skal plante sin nye skov. Man skal have variation i træerne – der er træer med forskellige vækstrytmer, løvtræer og nåletræer i forskellige farver, træer som giver frugter som kirsebær og ægte kastanje. Man skal tænke over de gode skovbryn, de snoede skovstier og sørge for lysninger. Og for alt i verden skal man plante i krumme linjer.

Kundecase

Skovrejsning hos Erik Frederiksen

17 hektar skov plantet i 2002. I filmen kigger vi på skoven efter 10 år. Bid mærke i, hvor store træerne er efter 10 år og husk, at det er de 3 første år, der er de mest spændende, for det er der, at fuglene, insekterne og dyrene kommer til. Det er der, at skoven bliver mandshøj, og man pludselig ikke kan kigge hen over den.

Få hjælp til skovrejsning tilskud

Når det kommer til skovrejsning, kan det være komplekst at søge de forskellige tilskud. Med med end 25 års erfaring har jeg ekspertisen til at klare denne udfordring. Jeg står klar til at hjælpe dig gennem hele processen, fra idé til plantet skov. Jeg håndterer ansøgningsprocessen, sikrer korrekte oplysninger og optimerer chancerne for at opnå tilskud. Med mig ved jeres side behøver I ikke bekymre jer. I kan fokusere på at se idé blive til virkelighed og den nye skov vokse.

Få et gratis arealtjek

 

 

Skriv til os

Få gratis rådgivning